Priser & fakturering
Hvad koster det at sende SMS'er?

Priser for SMS udsendelse og hvordan de faktureres på din regning.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Priser

SMS'er der udsendes fra systemet til danske mobilnumre koster 0,48 DKK pr. stk. (pr. 160 tegn)

Indholdet

Én SMS må maksimalt indeholde 160 tegn (inklusive mellemrum).

En SMS på 160 tegn tæller derfor som 1 SMS, mens en SMS indeholdende 350 tegn vil tælle som 3 SMS'er.

Vi understøtter UCS2 i SMS, hvilket vil sige, at man kan sende emojis til sine kunder. Vær opmærksom på, at når der bruges andet end standard bogstaver, vil længden på en SMS gå fra 160 tegn til 67 tegn.

Fakturering

SMS'er optankes med 1000 stk. ad gangen når du løber tør (rammer 0) og tillægges din regning for næste måneds abonnement.

Dvs. at hvis du har opbrugt alle SMS'er, så faktureres du 480 kr. på næste faktura og har så en kredit på 1000 SMS'er, som du kan bruge, før du skal optanke igen.

Du kan altid se, hvor mange forudbetalte SMS'er du har tilbage under Indstillinger -> Abonnement

Øvrig information

Der er ingen SMS'er inkluderet i selve abonnementspakkerne, da dette er en tillægsydelse som ikke alle anvender.

Hvis ikke du ønsker at betale for SMS'er, skal du blot lade være med at sende dem ud via vores system.

Prisen for SMS'er er fastsat ud fra de omkostninger der er ved at sende via udbydernes netværk og de trafikomkostninger der er fastsat hos operatørerne.

Da prisen for SMS'er hos vores udbyder er faste, giver vi derfor heller ikke mængderabat eller andre former for tilbudspriser for SMS'er - selv om du sender mange ud!

Statistik

Du har mulighed for at lave et udtræk af afsendte SMS'er fra din butik som indeholder, modtager, besked samt hvor mange SMS'er den har anvendt.

Du finder udtrækket under statistik -> Udtræk -> SMS