Stregkodescanner
Konfigurering af Metapace S-3 trådløs stregkodescanner

En guide til hvordan du konfigurerer din Metapace S-3 trådløse scanner, så den ikke åbner downloads i Google Chrome.

Jonas Jørgensen avatar
Skrevet af Jonas Jørgensen
Opdateret over en uge siden

Hent guiden i bunden af artiklen, som beskriver tydeligt med 3 lette trin, hvordan den konfigureres korrekt.

Alternativt kan du bruge Quick-start guide, der fulgte med din scanner og følg disse instruktioner:

1. Scan Start Configuration Stregkoden.

2. Scan stregkoden med CR under sig.

3. Scan End Configuration stregkoden.

Nu skulle din metapace S-3 stregkodescanner være klar til brug.

OBS: Hvis scanneren ikke gør noget/reagerer, så prøv at sætte USB donglen ind i bunden af scanneren (opladeporten) og tryk flere gange på scan-knappen, så den danner par med scanneren igen. Derefter sæt donglen tilbage i computeren.

Oplever du problemer med scanneren?

Hvis du oplever nogle former for problemer med scanneren kan du prøve at nulstille den.

Det gøres ved at sætte en nål/clips ind i den øverste hul ved bundne af scanneren.

Ikon for vedhæftede filer