Redigering og sletning af sag / arbejdskort

Sådan redigerer du i en sag/et arbejdskort

Jonas Jørgensen avatar
Skrevet af Jonas Jørgensen
Opdateret over en uge siden

Når du har tilføjet en sag/et arbejdskort kan du altid gå tilbage i systemet og redigere i den så meget du har lyst.

Sådan redigerer du i en sag/et arbejdskort:

  1. Tryk på Sagsstyring

  2. Derefter trykker man på Alle

  3. Herefter trykker du på den pågældende sag/arbejdskort du vil redigere i

  4. Dernæst trykker du på de pågældende kolonner du ønsker at redigere i, til sidst trykker du på den øverste blå knap Gem og så har du gemt rettelserne

En dybere beskrivelse af siden ses nedenfor:

  1. Detaljer på sagen/arbejdskortet

Øverst på siden til venstre, kan du se de overordnet Detaljer på sagen/arbejdskortet. Hvis du derefter trykker Ret kan du rette i detaljerne, hvor du kan sætte statussen for sagen/arbejdskortet, om den er ny, klar til afhentning, afventer eller færdig.


Nedenunder kan du rette afhentningstidspunktet, rette hvem der har ansvaret for sagen/arbejdskortet, den aftalte pris med kunden og en yderligere beskrivelse, hvis der skal knyttes nogen ekstra kommentar.

2. Detaljer på kunden sagen/arbejdskortet:

Til højre for Detaljer finder man oplysninger på den kunde, som sagen/arbejdskortet omhandler. Her kan du redigere i alle de personlige oplysninger, ved at trykke Vis / ret kunde.

3. Varer

Midt på siden, kan man se de varer man har tilføjet til den pågældende sag/arbejdskort. Her kan du altid tilføje flere varer, hvis man på et senere tidspunkt synes at sagen/arbejdskortet krævede flere varer til at lave den opgave.

Det kan du gøre ved at trykke +Tilføj vare og så søge efter den vare, du ønsker at tilføje eller ved at skanne stregkoden på varen.

4. Noter

OBS: Noter er kun til internt brug. Kunden vil ikke se hvad der skrives i disse.

Nedenunder varer, kan man altid tilføje en note til den pågældende sag/arbejdskort, hvis man ønsker at knytte en ekstra kommentar til sagen. F.eks. kan det være, hvis man mangler at lave noget på sagen/arbejdskortet, kan man tilføje hvad man så har fået lavet. Så vil der også bagefter stå hvem der har skrevet noten, så man altid kan have overblik over hvem der tilføjer noter.

5. Filer og signatur

Nederst på siden kan du Upload filer til sagen/arbejdskortet, det kan f.eks. være et billede, hvis man synes at der er brug for det. Du kan også lave en signatur ved brug af f.eks. touchskærm eller mus.

Når du har fået redigeret i de kolonner du føler der skal redigeres i, kan du printe denne sag/arbejdskortet i det øverste højre hjørne.

Sletning af sag/arbejdskort

Hvis du vil slette en sag/et arbejdskort skal du gøre følgende:

  1. Når du er under sagen/arbejdskortet finder du Detaljer

  2. Tryk på Ret

  3. Tryk på den gule Slet knap nederst

OBS: Et arbejdskort kan ikke hentes tilbage hvis først slettet.

Besvarede dette dit spørgsmål?