Varer & lager
Varer
Printning af prisskilt og prislabel i varemodulet

Sådan printer du en eller flere prisskilte og prislabels

Jonas Jørgensen avatar
Skrevet af Jonas Jørgensen
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du printe både prisskilt og prislabel ud for dine produkter.

Prisskilte er designet til A6-format, men kan skaleres til A5 eller A6 i udskriftsindstillingerne. Disse kan også udskrives på din kvitteringsprinter.

Prislabel kræver, at du har en labelprinter, f.eks. en Brother QL700 eller en Metapace L-22D.

Sådan udskrives et prisskilt og/eller et prislabel i systemet:

1. Gå til Varer

2. Find det produkt du vil udskrive en pris for

3. Klik til på print ikonet til højre ud for varen

4. Nu kan du tilføje eller rette i flere oplysninger til printet, hvis du vil skrive nogle flere detaljer om produktet

5. Du kan også ændre i antallet, du ønsker at printe

6. Klik nu på Prisskilt eller Prislabel

OBS: Hvis du kører med vores automatiske print applikation kan du også vælge antal udprint du ønsker at printe i ovenstående vindue.

Print nemt prislabels og prisskilte til flere produkter

1. Gå til Varer
2. Sæt flueben i venstre side ud fra et eller flere produkter
3. Tryk Handing i øverste højre hjørne
4. Tryk Print labels på valgte, hvor et nyt vindue dukker op
5. Her kan du enten manuelt angive et antal ved hvert produkt, du ønsker at printe ud ved brug af + og -

Du kan også scanne dine produkter ind her, som så vil blive tilføjet til listen. Scanner du samme produkt flere gange, vil der blive tilføjet ekstra antal til printet.

6. Når du er klar til at printe, trykker du Print

Ønsker du ikke at printe labels/skilte til et produkt alligevel, som er tilføjet til listen, trykker du bare på fluebenet ud fra produktet i venstre side og der vil ikke blive printet noget ud fra det produkt.