Varer & lager
Varer
Sådan ser du transaktioner på en vare

Sådan ser du transaktioner, salg og ændringer på en bestemt vare

Jonas Jørgensen avatar
Skrevet af Jonas Jørgensen
Opdateret i denne uge

I vores system kan du altid se hvad der er sket med en vare, bl.a. hvor mange gange den pågældende vare er blevet solgt og hvornår der er blevet lavet en ændring på varens lagerantal.

Sådan ser du transaktioner, salg og ændringer på en bestemt vare:

1. Tryk på Varer

2. Dernæst søger du efter den bestemte vare, du vil se oplysninger på og trykker på varen

3. Derefter åbnes der et vindue, hvor du trykker på Transaktioner øverst

Her har du et overblik over hvornår varens lagerantal er blevet redigeret, solgt osv.

Hvis du så f.eks. trykker på teksten til højre, kan du se lige netop det salg, retursalg eller varemodtagelse som varen har været inkluderet i.

Hvis du vil have mere dybdegående information omkring Salgshistorik kan du klikke her.