Brug af kalender i sagsstyring

Sådan bruger du kalenderen i sagsstyringmodulet

Opdateret over en uge siden

Hvis du lettere vil have overblik over dine sager, kan du aktivere kalendervisning af dine opgaver/sager, hvilket gør at alle dine nuværende sager/opgaver også bliver lagt ind i en kalender, så du har 2 forskellige måder at have overblik på.

Sådan aktiverer du kalendervisning af opgaver:

1. Tryk på Indstillinger nede i venstre hjørne

2. Dernæst Sagsstyring / Arbejdskort

3. Derefter trykker du på den firkantede boks ved siden af Kalender, så der kommer et flueben

4. Indsæt dine arbejdstider og tryk Gem

Så har du aktiveret kalendervisning af opgaver/sager, så du nu også kan se alle dine opgaver i kalenderen i Arbejdskortsmodullet.

Du kan derudover også indsætte lukkedage, så dine medarbejdere får en advarsel, hvis de forsøger at oprette en opgave på en lukkedag.

Sådan ser du din kalender:

1. Tryk på Sagsstyring/Arbejdskort

2. Dernæst trykker du på Kalender

Her har du så et overblik over dine igangværende opgaver/sager, hvor der er en lille beskrivelse om opgaven/sagen. Kalenderen kan indstilles til at vise for Overblik, Dag, Uge og Måned ude i højre side.

Hver gang du opretter en ny opgave/sag, vil den blive vist her, samtidig med at den vil blive vist normalvis i Igangværende som den altid har gjort. Dvs. der ændres ikke på standardopsætningen, andet end at du får et ekstra overblik med kalenderen.

Sådan fjerner/tilføjer du brugere, som skal vises i kalenderen

1. Gå til Indstillinger -> Generelt -> Brugere

2. Tryk ind på en bruger og sæt/fjern flueben ved "Vis i kalender"

(For at brugeren kan vises i kalenderen, kræver det at der også er sat flueben ved Ekspedient)