Indstillinger & opsætning
Skabeloner
Ændring og brug af udvidede produktfelter

Sådan bruger og ændrer du de udvidede produktfelter

Opdateret over en uge siden

Når du opretter varer, kan du tilføje ekstra udvidede produktfelter, som der benyttes til at lægge ekstra information på ens produkter/varer, samt information som er tilgængelig til at kunne printes på din prislabel og dit prisskilt. Disse findes under Flere detaljer på dine varer.

Udover 3 standard felter;

• Størrelse

• Farve

• Variant-nr./Style-nr.

Har du mulighed for at vælge 4 valgfrie felter. Denne guide forklarer hvordan du navngiver og bruger disse.

Sådan ændrer du Produktfelter:

1. Tryk på Indstillinger

2. Dernæst trykker du på Varer

3. Gå ned til Ekstra felter

4. Navngiv felterne og sæt flueben ud fra dem, hvis de skal være påkrævede

5. Tryk Gem

Et eksempel på en vare med ovenstående felter:

For at få nærmere information om dette vindue og hvordan du redigerer en vare, kan du klikke her.