Indstillinger & opsætning
Skabeloner
Sådan ændrer du skabeloner til arbejdskort

Sådan ændrer og opretter du opgaveskabelonerne til arbejdskort

Jonas Jørgensen avatar
Skrevet af Jonas Jørgensen
Opdateret over en uge siden

Når du laver en sag/et salg, kan du tildele sagen/salget nogle forskellige opgaver i form af Skabeloner. Det gør at du hurtigere og nemmere kan skrive ind i systemet, hvad der skal ske i den pågældende sag og definere standardopgaven i stedet for manuelt at beskrive det.

Sådan ændrer du opgaveskabeloner til arbejdskort:

1. Tryk på Indstillinger i nederste venstre hjørne

2. Dernæst trykker du på Sagsstyring/arbejdskort

3. Rul ned til du finder Skabeloner

Her kan du se et overblik over dine Skabeloner opdelt i sager/arbejdskort eller salg.

1. Det første du skal gøre, er at tilføje en gruppe indenfor sag/arbejdskort og salg.

2. Når gruppen er tilføjet, kan du tilføje skabeloner indenfor den gruppe. Det gøres ved at trykke på +Skabelon.

3. Navngiv skabelonen og tryk Gem.

4. Ønsker du at tilføje faste produktlinjer til sagen/arbejdskortet eller salget, når Skabelonen vælges, kan du trykke ind på skabelonen og tilføje disse produktlinjer.

5. Ønsker du at produktlinjen skal have en anden pris end prisen, som du allerede har givet din vare, kan du sætte flueben ved Specialpris og tilføje den.

6. Tryk på knappen "Produktlinje" for at gemme.

7. Herefter kan du tilføje flere produktlinjer, hvis det ønskes ved at gentage processen eller slette allerede tilføjede produktlinjer ved at trykke på skraldespanden.

Du kan tilføje flere Grupper og Skabeloner inden for hver gruppe og du kan rette allerede tilføjede skabeloner, ved at trykke på dem. Hvis du ønsker at slette en skabelon trykker du blot på skraldespanden ud fra skabelonen.

Hvis du sætter flueben i firkanten nede i venstre hjørne ved siden af Søg i opgaveskabeloner, vil der komme en søgefunktion, når du laver et arbejdskort/salg. Du kan hermed søge efter en opgaveskabelon, hvis du har oprettet mange forskellige.

For nærmere information om, hvordan du opretter et arbejdskort kan du klikke her.