Kunder & kundehistorik
Sådan ser du udstedte gavekort og tilgodebeviser

Sådan får du et overblik over udstedte gavekort og tilgodebeviser

Jonas Jørgensen avatar
Skrevet af Jonas Jørgensen
Opdateret i dag

Når du udsteder et gavekort eller tilgodebevis til en kunde, holder systemet styr på hvornår gavekortet blev udstedt og hvad beløbet er på gavekortet.

Sådan ser du udstedte gavekort:

1. Tryk på Kunder

2. Dernæst trykker du på Gavekort m.m.

Her har du et overblik over de forskellige Gavekort, Tilgodebevis og Depositum som er blevet udstedt. Du kan bl.a. se om det er et Gavekort eller Tilgodebevis, hvornår det blev udstedt, hvilken kunde det er som gavekortet eller tilgodebeviset er blevet udstedt til, hvad beløbet var på og hvor mange penge der er tilbage på kundens gavekort.

Derudover kan du sortere i dine gavekort efter type, dato og om gavekortet er aktivt eller inaktivt.

Ud fra hvert gavekort/tilgodebevis/depositum kan du også se Udstedelse, Indløsning, samt printe et nyt ved at trykke på Print ikonet. Du har også mulighed for at slette gavekort, såfremt gavekortet ikke er i brug.

For at Gavekort sektionen bliver vist, skal du have udstedt enten gavekort eller tilgodebeviser. Hvis du ikke har udstedt nogen, vil sektionen ikke blive vist.
For nærmere oplysninger om hvordan du laver og udsteder gavekort i vores system, kan du klikke her.