Kan jeg bruge mit eget hardware?

Hardware information

Opdateret over en uge siden

Customers 1st er en web app, der er optimeret til at arbejde på computere, Mac, iPad og tablets.

Appen er optimeret til at køre i Google Chrome, og vi anbefaler altid at du bruger Chrome for den bedste ydelse.

Bemærk: Vi yder ikke support på hardware vi ikke sælger/har kendskab til.

Bruges eget hardware skal man selv sørge for at det virker. Læs mere her.

Kan jeg genbruge min nuværende hardware?

Stort set ja. Log ind og prøv det for at se, om det fungerer problemfrit.

Fungerer det på Windows?

Ja, men brug Google Chrome som en internetbrowser og ikke Edge eller Internet Explorer.

Kører det på en Mac?

Ja, det kører perfekt på en Mac.

Kører det på iPads?

Ja, iPad Air eller nyere modeller, der er opdateret til den nyeste version af IOS.

Den eneste ting at bemærke er, at iPads ikke kan udskrive på ”normale” kvitteringsprintere, da iPads kun fungerer med airprint. Vi har en specifik kvitteringsprinter, der fungerer med iPads. Kontakt os, hvis du er interesseret.

Kører det på Android?

Ja. Men prøv med dine tabletter for at være sikker.

Andet:

For den bedste oplevelse anbefaler vi en skærmopløsning på mindst 1280*1024.

Mangler du hardware?

Hvis du står og mangler hardware, så kontakt os for mere information, da vi kan give dig et godt tilbud på det du mangler.

Hvis du er i gang med vores "Sådan kommer du i gang" guide, kan du klikke her, for at komme tilbage på siden, så du kan fortsætte guiden.