Kasseskuffe
Opsætning af kasseskuffe til Star TSP bonprinter

Vejledning til hvordan du slutter din kasseskuffe til din Star TSP bobprinter, så den åbner automatisk, når kvittering udskrives.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret i går

Opsætning af Star TSP kvitteringsprinter (TSP100/143 Cutter) til Windows.

NB: Dette fungerer kun hvis kasseskuffen er direkte tilsluttet til bonprinteren vha. RJ12 Kabel. Hvis kassen skuffen er tilsluttet på anden måde, hjælper denne guide dig ikke.

Opsætning

1. Åben Printere og Scannere i Windows (Søg evt. på det under Start).

2. Find din Bonprinter (Star TSP100 Cutter) og klik på Administrer under den.

3. Derefter trykker du på Printeregenskaber.

4. Dernæst vælger du fanen Enhedsindstillinger.

5. Perifer enhed type (Peripheral Unit Type) ændres fra Brummer til Kasseskuffe

6. Perifer enhed 1 (Peripheral Unit 1) sættes til Øverst eller Nederst på siden.

7. Gem indstillingerne ved at trykke OK for neden.

NB: Kommer der en ekstra vindue op, der spørger om du vil gemme konfigurationen, trykker du Yes.

Når indstillingerne er gemt, kan du prøve at teste om kasseskuffen åbner ved udskrift ved at Udskriv en testside fra Windows eller en testkvittering inde i appen under Indstillinger -> Print -> Kvittering -> Test