I stedet for at bruge en scanner kan man nu scanne varer med sin telefon eller tablet. Her er en kort gennemgang til, hvordan det sættes op.

OBS: Funktionen skal aktiveres for hver enhed.

1. Log på systemet på din telefon eller tablet. Husk at der skal være bagvendt kamera

2. Gå til Indstillinger -> Generelt og rul ned i bunden og find overskriften Ekstra

3. Sæt flueben i Brug kamera ved stregkodescanning

4. Tryk på tillad når telefonen/tablet beder om tilladelse

Du kan bruge telefon eller tablet til at scanne varer i varemodtagelse, arbejdskort, kassen m.v.