Kasse / Salg
Gavekort & tilgodebevis
Find total udestående af dine gavekort/tilgodebeviser

Her forklarer vi hvordan du finder ud af hvor meget du har i udestående til kunder i form af gavekort, tilgodebeviser og depositum.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Det kan være du eller din revisor/bogholder ønsker at få en opgørelse af hvor stort et beløb din forretning har i udestående til kunder i form af udstedte gavekort, tilgodebeviser eller ikke indløste depositum.

Sådan gør du:

1. Naviger til Statistik

2. Klik på Udtræk oppe i højre hjørne.

3. Vælg udtrækket Gavekort...

4. Vælg den periode, som du ønsker udtrækket skal indeholde data fra.

5. Hent udtrækket som XLSX-fil (Excel fil)

6. Åbn filen med Excel (Windows) eller Numbers (Mac).

Her får du derefter et fuldt overblik over de gavekort, tilgodebeviser og depositum som er udstedt i den valgte periode.

• Kolonnen "amount" indikere beløbet som der oprindeligt er udstedt.

• Kolonnen "amountspend" indikere beløbet som er trukket/anvendt.

• Kolonnen "balance" indikere det beløb som eventuelt er tilbageværende.

NB: I bunden af filen finder du desuden en total summering af 'Balance' som indikere det totale udstående.

Søgeord: Depositum - Forudbetaling - Delbetaling - Tilgodehavende