For at indstille faner i kassen, skal du have den store pakke. Der er flere måder du kan tilpasse fanerne, så de viser enten en bestemt varegruppe eller søger på et bestemt ord i dit varekartotek.

Opsætning af faner til kassen

For at indstille faner i kassen, skal du navigere til Indstillinger - Kasse. Under Faner kan du oprette en ny fane og vælge hvad den enkelte fane skal gøre.

Hvis du har oprettet en varegruppe kan du få fanen til at vise den specifikke varegruppe. Har du ingen varegrupper endnu, kan du læse hvordan du får det her.

I dette tilfælde vil vi gerne have vist varegruppen "Dressinger" når vi trykker på fanen i kassen.

Når der er trykket "Gem" vil fanen være fremme i kassen og de varer, der er under katergorien "Dressinger" vil blive vist i kassen.

Kassen viser stadig kun op til 12 varer ad gangen, så hvis der er flere varer i kategorien, vil du skulle bladre ved hjælp af pilene som du plejer.

OBS! Du kan sætte fanen til at lave en fritekstsøgning, hvor der vises varer indeholdende dét ord der defineres her. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan kombinere fritekstsøgning og en kategori i opsætningen af faner.