Faner i kassen

Hvis du har den store pakke, er det muligt at oprette faner i kassen, så du hurtigere kan få overblik over dine varer

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

For at indstille faner i kassen, skal du have den store pakke. Der er flere måder du kan tilpasse fanerne, så de viser enten en bestemt varegruppe eller søger på et bestemt ord i dit varekartotek.

Opsætning af faner til kassen

For at indstille faner i kassen, skal du navigere til

Indstillinger -> Kasse.

Under Faner kan du oprette en ny fane og vælge hvad den enkelte fane skal gøre.

Hvis du har oprettet en varekategori kan du få fanen til at vise den specifikke varekategori. Har du ingen varekategori endnu, kan du læse hvordan du får det her.

Du kan under Sortér efter vælge om varerne under fanen skal sorteres Alfabetisk, efter Mest solgte eller Pris (lav til høj)

I dette tilfælde vil vi gerne have varekategorien "Kager" når vi trykker på fanen i kassen, og de skal sorteres Alfabetisk.

Når der er trykket Gem vil fanen være fremme i kassen og de varer, der er under kategorien "Kager" vil blive vist i kassen.

Kassen viser stadig kun op til 12 varer ad gangen, så hvis der er flere varer i kategorien, vil du skulle bladre ved hjælp af pilene som du plejer.

OBS! Du kan sætte fanen til at lave en fritekstsøgning, hvor der vises varer indeholdende dét ord, der defineres her. Du skal være opmærksom på, at du ikke kan kombinere fritekstsøgning og en kategori i opsætningen af faner.