Opsætning og brug af MobilePay integration

Sådan kommer du i gang med Mobilepay Point-of-Sale i systemet, herunder forberedelsen, opsætning og anvendelsen.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Før du kan gå i gang med at bruge Mobilepay Point of Sale

Opsætning af MobilePay integrationen med QR beacons

Når du modtager din Mobilepay Point of Sale startpakke fra os med de QR beacon mærker som skal anvendes, kan du gå i gang.
Værk opmærksom på at alle mærkerne du modtager i startpakken er UNIKKE og derfor ikke identiske. Du kan kun bruge ét mærke pr. virtuel kasse du har oprettet. Har du flere kasser i din butik kan du opsætte én QR beacon pr. kasseenhed og derved have flere betalinger igennem på samme tid,

1. Naviger til Indstillinger -> Kasse

2. Rul ned til menupunktet MobilePay (Tilføjelsen skal være aktiveret))

3. Søg efter din butik vha. CVR nummer. Indtast "DK" efterfulgt af dit CVR.

NB: Hvis du søger efter dit CVR og ikke får din butik frem, kan det skyldes du ikke har det korrekte abonnement hos Mobilepay (Point of sale) kontakt derfor Mobilepay før at sikre det er aktiveret korrekt under dit CVR nummer.

4. Tilknyt din butik. Hvis du har flere fysiske butikker tilknyttet samme CVR, får du mulighed for at vælge hvilken butik du ønsker at opsætte via drop-down listen.

5. Hvis du bruger en regnskabsintegration (eks. e-conomic/DInero) vil du skulle angive en konti-nr. til bogføring af Mobilepay betalinger ovenfor også inden du kan fortsætte.

Tilknyt Mobilepay betaling til din Kasse

1. Naviger under Indstillinger -> Kasse -> Betalingskasser

2. Vælg den ønskede kasse din Mobilepay beacon (mærke) skal opsættes til.

3. Klik på knappen Tildel betlaingmetode...

4. Vælg Mobilepay fra listen.

5. Angiv den beskrivelse som skal vises for kunden ved betaling.

6. Indtast herefter din unikke QR beacon kode, som fremgår i venstre side på QR klistermærket (markeret med orange).

VIGTIGT: Husk at angive mærkets unikke beacon-ID PRÆCIS som den fremgår på klistermærkets side, bindestreger skal skrives med.

7. Godkend og opret din MobilePay QR beacon ved at klikke Opret MobilePay til kassen.

8. Når dette er gjort er dit MobilePay Point of Sale parret sammen med din QR beacon, som dine kunder kan scanne i deres MobilePay app, for at betale i kassen.

Konfigurer konto til bogføring (Kun med E-conomic/Dinero)

Dette skridt er kun nødvendigt, hvis du har integration til E-conomic eller Dinero regnskabsprogram og overføre dine dagsopgørelser direkte til dem.

Når Mobilepay integrationen er opsat:

1. Under Mobilepay tryk på Hent oplysninger hvis din butiks oplysninger ikke allerede er indlæst.

2. Angiv et gyldigt kontonummer under Konto-nr. til bogføring af MobilePay.

- Det kontonummer du bør anvende er et kontonummer til bogføring af omsætning, præcis som på samme måde som til bogføring af andre betalingsmetoder såsom kreditkort.

Anvendelse af Mobilepay i kassen

Når din QR beacon er tilføjet under MobilePay indstillingerne, er du klar til at kunne modtage betalinger fra dine kunder gennem MobilePay i vores kasse.

Du skal blot gøre som du plejer, men når du når til betalingsdialogen, hvor du normalt vælger kontant eller Betalingskort, har du nu også en knap til at betale med MobilePay. Du trykker blot på knappen og beder kunden om at scanne din MobilePay QR-kode i deres app via scan funktionen, får at få betalingen og beløbet vist for dem. Herefter skal de blot godkende med et swipe og kassen registrere automatisk, når kunden har godkendt og betalt via MobilePay.

Spørgsmål?

Hvad opkræver MobilePay?

Du skal have oprettet en MobilePay Point Of Sale løsning. Du kan se priser for oprettelse og transaktionsgebyrer på MobilePays hjemmeside.

Hvad opkræver Customers 1st?

Integrationen til Mobilepay Point of Sale koster +50,- kr. pr. måned. Har du flere virtuelle kasser skal du stadigvæk kun betale for ét abonnement, som gælder for hele din butik.

Bestiller du din startpakke gennem vores support koster den 1000,- inkl. fragt.

Du kan med fordel bestille den direkte gennem vores webshop og spare lidt.

Kan jeg anvende flere QR-klistermærker ad gangen?

Som udgangspunkt kan man kun knytte én MobilePay beacon til én virtuel kasse af gangen. Hvis du har flere fysiske kasser tilføjet i vores system, har du mulighed for at knytte én QR-beacon til hver af dem.

Kan jeg refundere betalinger via MobilePay?

Nej, refunderinger er desværre ikke understøttet via MobilePay Point of Sale. Vi henviser til at du refundere køb på kundens kort via kort-terminalen, skulle der være behov for at refundere en betaling betalt via MobilePay.