Opsætning af Star TSP143 Bonprinter

Her får du en vejledning til hvordan dut tilslutter og installere din nye Star TSP 143 bonprinter du har fået fra os.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret i går

Har du modtaget din nye Star TSP143 USB bonprinter, så skal du blot læse med her for at komme hurtigt i gang med at kunne udskrive kvitteringer. Opsætningen er hurtig og lige til, men du er naturligvis altid velkommen til at skrive til vores support hvis du løber ind i problemer eller har spørgsmål til opsætning.

Tilslut printeren

1. Start med at tilslutte printeren til PC'en med det med det medfølende USB printer-kabel. (Markeret med Blå)

2. Tilslut herefter printeren til strøm med det medfølgende 230V kabel (Markeret med grøn)

3. VALGFRIT - Tilslut din kasseskuffes ledning til RJ12 porten bagpå printeren (Markeret med orange)

Installér printeren (Windows)

1. Kør installationsfilen som administrator.

2. Tryk på Næste.

3. Vælg standard installation og tryk Næste.

4. Tryk herefter Installer og vent på at installationen fuldføres.

6. Når printerdriveren er installeret bør du kunne finde bonprinteren inde under din printeliste i Windows. Bonprinteren hedder "Star TSP100 Cutter" eller lign.

Tilknyt printren i appen

1. Naviger til Indstillinger -> Print

2. Under Kvittering bør du nu kunne vælge systemprintren fra drop-down listen.

NB: Hvis du kun kan vælge Webbrowser, er det fordi du ikke har installeret Printdesk, som kræves for at kunne udskrive direkte fra systemet til printerne.

3. Når bonprinterne er valgt i listen, kan du trykke på Test-knappen og så skulle der gerne udskrives en testkvittering på printeren.

NB: Som udgangspunkt anbefaler vi ikke at du ændre på indstillingerne nedenfor, med mindre printet ser forkert ud.