I Servicepos har alle varer en flad struktur. Det vil sige, at hvis du f.eks. har en webshop med et hovedprodukt + varianter, så vil alle disse varianter være hver sit produkt i Servicepos.

I vores varemodul er det muligt at inddele produkter i samme gruppe, så man nemmere kan navigere og finde frem til lagertal på de samme produkter i en anden variant.

Her kan du se hvordan det fungerer:

1. Gå til Varer

2. Find de varer som skal kobles sammen som varianter. Se eksempelvis billede:

3. Klik ind på en af varerne og tryk øverst hvor der står Varianter. Her indtaster du et style-nr. (eller vælger det som allerede er der):

1. Ved at trykke på +Variant kan du oprette nye produkter der automatisk bliver tilknyttet som en variant. Ikke en variant under produktet, men i samme gruppe.

4. Under Vareoplysninger (fortsat under den første variant) kan du nu kopiere Variant-nr. Du finder det under Flere detaljer.

5. Gå til den næste vare/variant du har i Servicepos. Åben produktet og klik ind på Varianter øverst.

6. Sæt det kopierede Variant-nr. ind og tryk på den blå Gem knap. Nu har du tilføjet varen og de 2 produkter er koblet sammen.

Rediger varianters oplysninger
Skal samtlige varianters oplysninger ændres til det samme, kan det også nemt gøres:

1. Tryk på en vare og gå til feltet Varianter

2. Tryk Rediger alle i højre hjørne af vinduet
3. Her kan du ændre Navn, Mærke, Pris, Kostpris og/eller Tilbudspris (Kun udfyldte felter overskrives)
4. Skriv information ind, som du ønsker at ændre på alle varianter og tryk Alle varianter.