Kasseskuffe
Opsætning af kasseskuffe til øvrige bonprintere

Opsæt kasseskuffen sådan så den åbnes når der fortages et kontantsalg og du får mulighed for at åbne den via en knap under dagsopgørelser.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Før du kan opsætte kasseskuffen korrekt i vores system, er det vigtigt at du har konfigureret den korrekt på printer niveau.

Du skal sikre den først og fremmest at den er tilsluttet RJ11/12 porten i din bonprinter, og at den bonprinter understøtter sådan type kasseskuffe med printer åbning.

Afhængigt af type og model af din bonprinter findes indstillingen for at aktivere denne funktion typisk under enhedens printeregenskaber. Kig efter en indstilling der hedder enten kasse eller drawer.

Anvender du vores bonprinter, kan du med fordel finde den komplette guide til at aktivere kasseskuffe indstillingen her.

Når du har sikret dig indstillingen er aktiveret og du kan bekræfte dette ved at printe en bon/testside på din bonprinter og den åbner skuffen hver gang, så ved du er den er opsat korrekt.

Herefter skal du i kassesystemet, gå til Indstillinger og vælge fanen Print.

I bunden af printerindstillingerne tryk Vis flere printmuligheder.

Rul ned til der hvor Kasseskuffe fremgår og vælg din tilsluttede bonprinter.

Når din bonprinter er valgt, kan du trykke Test og så skulle printeren gerne blot udskrive ca. 1 cm. papir, mens den åbner kasseskuffen.

Herefter er din bonprinter og kasseskuffe klar til brug.

Du vil nu kunne finde knappen Åben kasseskuffe under Dagsopgørelser i Kassen, så du kan åbne skuffen, når du skal tælle kontanter op i forbindelse med dagsopgørelsen.

Du vil desuden opleve at når du foretager et kontantsalg, vil skuffen blive åbnet, uanset om du vælger at printe en kvittering eller ej.