Differentierede Serviceindkaldelser

Det er muligt at oprette flere skabeloner for serviceindkaldelser. I denne guide forklarer vi, hvordan det virker.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Der kan være forskellige krav til service, alt efter hvilket produkt der er tale om. F.eks. kan der være behov for flere forskellige intervaller mellem indkaldelserne. Måske endda forskel i antallet af indkaldelser.

Oprettelse af skabeloner

Før du kan tilføje de forskellige serviceindkaldelser, skal du have oprettet skabeloner til det. Det gør du ved at gå til Indstillinger - SMS og Email.

Her kan du under Serviceindkaldelser tilføje en ny gruppe.

Når gruppen er oprettet giver du den et passende navn og tilføjer serviceindkaldelser i det interval der er passende for gruppen.

Det er muligt at oprette flere skabeloner, så hvis I f.eks. også skal have en anden gruppe til ladcykler, scootere eller andet, kan I oprette dem.

For nogle typer indkaldelser kan det give mening, at rette standard-teksten i en indkaldelse til. Det gøres ved at klikke på "Redigér standard skabelon".

I vores editor kan du nemt rette teksten og tilføje oplysninger du synes mangler i din skabelon.

Valg af serviceindkaldelser

Når du har oprettet de indkaldelsesgrupper du skal bruge, og har du nu mulighed for at tilføje dem på dine solgte cykler/serievarer.

I dette tilfælde har vi solgt en el-cykel til en kunde, og vil gerne vælge de serviceindkaldelser vi har lavet til netop el-cykler.

Ved afslutning af arbejdskortet med salget på klikker du på "+ Serviceindkaldelser".

Herefter får du de muligheder frem, som er oprettet under indstillingerne tidligere. Systemet markerer som udgangspunkt den gruppe serviceindkaldelser, som er sat som standard.

Hvis der sættes flueben i en anden gruppe af serviceindkaldelser vil det være dét interval og antal der sendes ud.

Hvis I vil se de specifikke datoer for en serviceindkaldelser, skal I trykke på navnet for gruppen, hvorefter datoerne "foldes ud".

Bemærk! Det er muligt at vælge flere grupper på én gang, hvorefter alle markerede serviceindkaldelser tilføjes til varen.

Det kan være praktisk, hvis man sælger produkter med specielle servicebehov. Det kan være en Mountainbike, hvor der er særskilt service til forgaflen, men samtidig er behov for generelle eftersyn.

Det kan også være en plæneklipper, hvor der er almindelige eftersyn af motor, men hvor der måske tilkøbes vinter-opbevaring, hvor man så kan få sendt SMS ud til kunden om, at det er tid til at indlevere til opbevaring.

Mulighederne er uendelige!