Duplikering af arbejdskort

I systemet er det muligt at duplikere arbejdskort. I denne guide viser vi kort hvordan det gøres.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Hvis du har lavet et stort arbejdskort og tilføjet en masse produkter og varelinjer, men er kommet til at tilføje en forkert kunde, har vi nu gjort det muligt at duplikere arbejdskortet/sagen, så du slipper for at sætte det hele op igen.

For at duplikere arbejdskortet/sagen skal du først gå ind på dit arbejdskort og vælge "Ret" under beskrivelsen af arbejdskortet/sagen.

Når du har gjort dét, kan du vælge en af Dupliker knapperne.

Dupliker og slet

Denne knap skal du kun vælge, hvis du vil lave en kopi af arbejdskortet/sagen og ikke skal bruge den originale længere. Det kan f.eks. være, hvis du har tilføjet en forkert kunde til arbejdskortet eller lignende.

Dupliker

Knappen kan eksempelvis bruges, hvis du har et arbejdskort, med en masse produkter på, og en anden kunde skal bruge samme "pakke".

Tilføj ny kunde
Hvis du ønsker at tilføje en ny kunde til arbejdskortet og fjerne kunden fra det originale arbejdskort, skal du trykke fortryd i højre side. Dette vil fjerne kunden og du har nu mulighed for at tilføje en ny.

Søgeord: Arbejdskort - Dupliker - Kopier