Status på sms

Her uddyber vi de forskellige status på afsendelse af sms'er og hvor disse kan findes.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Under kundens profil har du mulighed for at tjekke status på afsendelse af en oprettet serviceindkaldelse og på afsendte SMS'er.

Du kan se status ved at navigere til Kunder -> Find eller søg efter kunden -> Klik ind på kundens profil -> Valg fanen Serviceindkaldelser eller SMS-beskeder.

Ud fra hver oprettet serviceindkaldelse kan du se status for afsendelse.

Dette bliver defineret således at:

Ikke udsendt - Serviceindkaldelse er ikke udsendt endnu, da datoen ikke er nået.

På vej - Serviceindkaldelse er lagt i kø til at blive udsendt af vores SMS gateway og vil blive behandlet snart.

Modtaget - Serviceindkaldelsen er blevet afsendt og bekræftet modtaget.

Afsendt - Serviceindkaldelsen er afsendt til modtager og afventer bekræftelse.

Ikke Leveret - Serviceindkaldelsen kunne ikke modtages eller blev afvist af modtagerens operatør/telefon.

I tilfælde hvor serviceindkaldelsen figurere som Afsendt, betyder det at vores system ikke kunne bekræfte modtagelse af SMSen. I de fleste tilfælde betyder det blot at kundens telefon eller mobiloperatør ikke har bekræftet modtagelsen.

I tilfælde hvor serviceindkaldelsen figurerer som Ikke Leveret, betyder det at vores system ikke kunne levere SMSen til modtagers telefon. Dette skyldes typisk enten at telefonen har været utilgængelig på netværket eller at modtagerens operatør har afvist at ville levere SMSen til modtageren telefon. Hvis kunden har slået servicebaseret SMS'er fra hos deres operatør, vil vores udbyder ikke være i stand til at levere den.

NB: Vær opmærksom på at udsendelsestidspunktet, der er registeret og det reelle tidspunkt SMSen udsendes, kan afvige med op til 24 timer grundet kø ved vores leverandør.