Microsoft er i stor stil begyndt at rulle deres nye styresystem ud, så din Windows 10 maskine vil blive anbefalet at downloade og installere Windwos 11.

Så er det store spørgsmål om du skal opdatere til Windows 11?

Hvis du bruger Printdesk

Bruger du vores print-app Printdesk til at forbinde printere og betalingsterminal anbefaler vi ikke, at du opdaterer endnu.

Vi er i gang med at teste alle tænkelige scenarier i forbindelse med print og betalinger, og når vi er sikre på, at opdateringen til Windows 11 ikke påvirker brugen af systemet negativt, vil vi melde ud til vores kunder.

Hvis du ikke bruger Printdesk

Hvis du ikke bruger Printdesk til at håndtere betalingsterminaler og printere, ser vi ingen hindring i at gøre brug af Windows 11, og har ingen anbefalinger imod opdateringen.

Vi kan dog ikke gøres ansvarlig hvis 3. partsprogrammer du bruger, ikke er kompatible med Windows 11, ligesom vi ikke kan garantere, at dit hardware kan køre Windows 11 tilfredsstillende.

Fortryd opdatering

Har du allerede installeret Windows 11, men vil rulle tilbage til Windows 10 kan det gøres indenfor de første 10 dage efter opdateringen.

1. Åben indstillingerne (⊞+I).

2. I menyen "System" kan du vælge "Genoprettelse".

3. I den menu, kan du vælge "Gå tilbage"-funktionen.

Er det mere end 10 dage siden du har installeret opdateringen til Windows 11, vil du skulle lave en ren installation af Windows 10 igen.