Opsætning af Metapace T-3 Bonprinter

Sådan installere du din nye Metapace T-3II bonprinter på få minutter.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret i denne uge

Har du modtaget din nye Metapace T-3 USB bonprinter, så skal du blot læse med her for at komme hurtigt i gang med at kunne udskrive kvitteringer. Opsætningen er hurtig og lige til, men du er naturligvis altid velkommen til at skrive til vores support hvis du løber ind i problemer eller har spørgsmål til opsætning.

Tilslut printeren

1. Start med at tilslutte printeren til PC'en med det med det medfølende USB printer-kabel. (Orange)

2. Tilslut herefter printeren til strøm med stikket fra strømforsyningen. Husk at vende stikket korrekt, da du ellers kan beskadige benene på stikket. (Grøn)

3. VALGFRIT - Tilslut din kasseskuffe's ledning til RJ12 porten bagpå printeren. (Rød)

Installér printeren (Windows)

1. Kør installationsfilen som administrator.

2. Tryk på Næste.

3. Når installationsprogrammet spørger hvilken port du ønsker at anvende, skal du sørge for USB er valgt.

4. Når dette er gjort, skal du blot vente på at driverinstallationen gennemføres.

5. 6. Når printerdriveren er installeret bør du kunne finde bonprinteren inde under din printeliste i Windows. Bonprinteren hedder "Metapace T-3II".

Hvis ikke du umildbart ser printeren, kan du prøve at genstarte printeren ved at slukke og tænde den igen på fronten.

Tilknyt printren i appen

1. Login i systemet.

2. Gå ind under Indstillinger.

3. Vælg Print fanen øverst oppe.

4. Under Kvittering bør du nu kunne vælge systemprintren fra drop-down listen.

NB: Hvis du kun kan vælge Webbrowser, er det fordi du ikke har installeret Printdesk, som kræves for at kunne udskrive direkte fra systemet til printerne.

5. Når bonprinterne er valgt i listen, kan du trykke på Test-knappen og så skulle der gerne udskrives en testkvittering på printeren.

NB: Som udgangspunkt anbefaler vi ikke at du ændrer på indstillingerne nedenfor, medmindre printet ser forkert ud.