Kasseskuffe
Opsætning af kasseskuffe til Metapace T-3II bonprinter
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret i dag

Opsætning af Star TSP kvitteringsprinter (TSP100/143 Cutter) til Windows.

NB: Dette fungerer kun hvis kasseskuffen er direkte tilsluttet til bonprinteren vha. RJ12 Kabel. Hvis kassen skuffen er tilsluttet på anden måde, hjælper denne guide dig ikke.

Opsætning på printeren

1. Åben Printere og Scannere i Windows (Søg evt. på det under Start).

2. Find din Bonprinter (Metapace T-3II) og klik på Administrer under den.

3. Derefter trykker du på Printeregenskaber.

4. Dernæst vælger du fanen Cut/Cash Drawer

5. Under Begin Job, sætter du flueben ud for Open Cash Drawer 1.

6. Gem indstillingerne ved først at trykke Anvend og dernæst OK.

Opsætning i appen

1. Naviger til indstillinger -> Print

2. Klik på Vis flere printmuligheder i bunden.

3. Find kasseskuffe og vælg Metapace T-3II fra drop-down listen.

4. Tryk herefter på Test knappen under kasseskuffe, og printeren skal gerne printe en lille flap papir, og åbne skuffen med det samme.