Betalingsterminal
Find terminalens IP-adresse IPP-350

Her kan du læse, hvordan du finder og opdaterer IP-adressen på din IPP-350 terminal

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Hvis din terminal har problemer med at få forbindelse til systemet, kan det være fordi, IP-adressen ikke er korrekt og derfor skal opdateres.

Find terminalens IP-adresse

1. Tag fat i din IPP-350 Terminal.

2. Tryk på Menu-knappen (Lige over den røde Afbryd knap)

3. Tast adgangskode "2020" og tryk på den grønne Godkend knap.

4. Vælg Hjælp (naviger med piletasterne og vælg med Godkend-knap)

5. Rul ned med til punkt 11, hvor der fremgår IP-adressen

Tjek og opdater IP-adressen i kassesystemet

1. Gå i Indstillinger og vælg fanen Kasse

2. Rul ned til hvor der står Integreret Worldline Terminal

3. Tryk på linjen med terminalens navn for at udvide indstillingerne

4. Under punktet IP-adresse skal du sørge for at det er samme IP-adresse, som du aflæste på terminalen. Hvis ikke, skal den ændres til det.

5. Når du har indtastet IP-adressen fra terminalen, trykker du Gem og venter 1 minuts tid.

NB: Står der 0 efter et punktum i IP-adressen, skal dette ikke skrives ind, medmindre der står tre 0'er, så skal et 0 skrives ind.

Eksempel IP-adresse på terminalen: 192.168.000.023

Skal skrives ind som: 192.168.0.23