Stregkodescanner
Opsætning af Metapace S-52 Stregkodescanner

Her finder du hjælp til hvordan du får din nye Metapace S-52 kablet scanner.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Har du modtaget din nye Metapace S-52 kablet scanner er her lidt information i forhold til brug og opsætning.

Scannerens modelnummer er Metapace S-52, men bliver også kaldet Basis stregkodescanner med ledning.

Har du mistet din Quick start Guide, kan den hentes og udskrives her.

Saml og tilslut scanneren

1. Pak enheden og kablet ud.

2. Sæt det gennemsigtige stik i bunden af scanneren. Stikket givet et klik når det er låst fast.

3. Sæt den anden ende af kablet (USB stikket) i computerens USB port.

4. Scanneren giver en lyd når den er tilsluttet, herefter er den klar til brug.

Konfigurer sprog (anbefales)

For at sikre at stregkodescannerne kan forstå alle de tegn der anvendes i det danske sprog, anbefaler vi at ændre scannerens sprog fra engelsk til svensk.

Hvis ikke man ændre dette kan eks. bindestreget (-) bliver tolket som plus (+) når de scannes.

1. Find start brochuren der fulgte med i æsken.

2. Find sektionen med 'Keyboard layout'.

3. Scan først QR koden markeret med 'Start configuration'

4. Scan herefter QR koden markeret med 'Sweden'

5. Scan til sidst QR koden markeret med 'End configuration'

6. Herefter er scanner konfigureret til svensk keyboard, som er det tætteste på dansk der understøttes.

Konfigurer lydstyrken (valgfrit)

Hvis du ønsker at justere lydstyrken på scanneren, fordi bip lyden er for høj, eller ønsker at slå den helt fra (lydløs scanning) så kan dette gøres ved at konfigurere lydstyrken.

1. Find start brochuren der fulgte med i æsken.

2. Find sektionen med 'Sound'.

3. Scan QR først QR koden markeret med 'Start configuration'

4. Scan herefter en af QR koderne markeret med enten: OFF, LOW, MEDIUM eller HIGH afhængigt af hvilken lydniveau du ønsker.

5. Scan til sidst QR koden markeret med 'End Configuration'

6. Herefter er din valg af indstilling for lydstyrke gemt på scanneren.

Nulstilling til standardindstillinger

Hvis du oplever problemer med scanneren eller ønsker at nulstille den til fabriksindstillingerne, kan dette gøres ved at scanne QR koden på bagsiden af brochuren markeret med 'Factory default settings'