Kædefunktioner

Denne artikel dækker de specielle funktioner vi tilbyder til butikskæder.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Vi gør meget for at gøre det nemt og tilgængeligt at have kæder hos os, hvor vi tilbyder en række eksklusive funktioner som er tilgængelig for kunder med 2 eller flere sammenhængende butikker.

Vi tilbyder en lang række eksklusive funktioner til kæder og partnerbutikker, som du kan læse mere om her:

Varer:

• Se lagerstatus i alle dine tilknyttede butikker (partner lager)

• Flyt varer nemt mellem butikker (partner lager flyt)

• Opret produkter fra en butik og gem på tværs af kæden.

• Del kampagner og tilbud på tværs af kæden.

• Mulighed for at dele salgspris*

• Mulighed for at dele kostpris*

Kunder:

• Se oprettede kunder på tværs af kæden (kunde deling)

• Se oprettede og tilknyttede kundecykler/kundeenheder.

• Deling af udstedte gavekort og tilgodebeviser, så de kan indløses på tværs af kæden.

• Se kassesalg fortaget i andre butikker, med mulighed for at returnere/bytte i anden butik.

Øvrigt:

• Partner login (Master konto)
    Mulighed for at få émn samlet konto der kan logges ind på og som kan logge videre ind på kædens butikker, for hurtig adgang. Derudover kan man se noget samlet statistik for alle ens butikker under statistik-modulet.

Denne funktion er kun tilgængelig såfremt man har 3 eller mere butikker.

Pris og tilgængelighed

For at kunne have kædefunktioner, skal alle dine butikker hos os have abonnements pakken 'Professionel'. Som udgangspunkt opkræver vi ikke ekstra for opsætning af kædefunktioner, men det kommer altid an på casen, der afhænger af funktionerne og antallet af butikkerne der skal opsættes.

Skriv til vores support for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores kædefunktioner.

Se lagerstatus i alle butikker

En af de mest anvendte funktioner som kæde, er muligheden for at kunne se tilgængeligheden af fælles produkter mellem alle jeres butikker. Dette gøres muligt med kædefunktionen, som tillader at alle butikker kan tilgå lagerstatus på et ønsket produkt direkte inde fra vareoversigten.

På den måde kan du nemt søge efter en given varer, og hvis den findes i én af dine andre butikker, så vises lagertallet eller hvis den ikke er på lager. Desuden får du et overblik over total beholdning af en given vare i hele din organisation.

Flyt varer nemt mellem butikkerne

Du kan nemt flytte dine varer fra den ene butik til den anden, hvis du omrokérer lager eller mangler beholdning i en given butik.

Med den integrerede lagerstyring får du også mulighed for nemt at flytte, lige så mange varer du ønsker, over til en af de andre butikker direkte fra dit lager.

Når lagerflyttet er fortaget og modtagerbutikken har bekræftet modtagelsen, flyttes lageret fra den ene butik til den anden, og begge butikker vil kunne se dette på varerne i deres historik. Læs mere om hvordan du laver lagerflyt her.

Opret produkter fra én butik og gem på tværs

Skal du tilføje nye produkter til din kæde, behøver du ikke oprette produkterne på hver af dine butikkers lager, du kan nemlig oprette et produkt fra én af dine butikker og få dem oprettet helt automatisk med et enkelt klik i alle dine øvrige butikker. Så slipper du for at skulle lave kedeligt dobbeltarbejde.

Vi overfører alle de vigtige ting mellem butikkerne såsom navn, produktnummer, stregkode, pris, kostpris, tilbudspris, leverandør og varekategori, men undlader lagerantal, da den kan variere fra butik til butik.

OBS! Opdatering/oprettelse af varer via import, vil ikke synkronisere med partnerbutikkerne. Se guide til import af nye varer her og guide til opdatering af varer ved import her.

Del kampagner og tilbud med kæden

Som noget nyt har vi gjort det muligt at oprette en kampagne i en butik og få dem oprettet automatisk i alle øvrige butikker, så du sikrer dig at dine tilbud altid er ajour og gælder i alle dine butikker.

Del kunder på tværs af kæden og se deres kassesalg

Det sker regelmæssigt at en kunde køber en vare i en butik og ender med at returnere den i en helt anden - intet problem! Med kædefunktionen, kan vi dele kunderne på tværs af kæden og derfor kan alle butikkerne slå en kunde op i deres kundekartotek og se de kassesalg der har været på kunden. Det er endda muligt at tage varer retur via salgshistorikken.

Deling af kunder kan sættes til at inkludere alle butikker i en organisation, men det kan også skræddersys, så kun nogle bestemte butikker kan se og tilgå hinandens gemte kunder.

Deling af gavekort og tilgodebeviser

Når man har fælles kunder i en butikskæde, der kan finde på at handle hist og pist, så er det naturligvis også afgørende at kunden kan købe et gavekort i butik A og bruge det efterfølgende i butik B, det har vi naturligvis også tænkt på. Derfor kan butikkerne konfigureres til at dele gavekort, tilgodebeviser mm. mellem sig. Så har man altid mulighed få at indløse et gavekort til sin organisation uanset hvor kunden handler, og endda oplyse dem om aktuel saldo - det kalder vi god kundeservice!

Partner login (Master konto)

Har du mange butikker i din organisation og sidder du med det overordnede ansvar og overblik, kan det være en tidkrævende affære at skulle logge ind og ud på hver af butikker for f.eks. at se statistik, udlæse data eller blot administrere en butik.

Du har mulighed som direktør/daglig leder at få dit eget personlige login, hvor du herefter kan tilgå hver enkelt butik med et enkelt klik - slut med at huske og håndtere logins og passwords til alle dine butikker.

Du opretter blot dit eget personlige login (butik) og så sørger vi for resten af konfigurationen. Vi skal blot have alle dine butikkers kundenumre for at kunne opsætte adgangen, samt en skriftlig anmodning sendt til os på support@c1st.com

Søgeord: Kæde partner organisation fælles del synkroniser