Kunder & kundehistorik
Fremsøg solgte kundeenheder/kundecykler

Sådan fremsøger du nemt kundeenheder/kundecykler, som er registreret på kunden

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Skal du finde frem til en kundeenheder/kundecykler som er registreret på kunden, kan det nemt gøres. Vi har lavet et modul til lige netop dette.

1. Gå til Kunder

2. Klik på Kundeenheder/kundecykler i øverste højre hjørne

3. For at fremsøge kundeenheden/kundecyklen kan du søge på varens navn, serienummer/stelnummer eller eventuelle udfyldte ekstra tekstfelter.

Du kan også søge på kundens oplysninger som navn og telefonnummer

Når du har fremsøgt enheden/cyklen, kan du tilgå kunden ud for, ved at trykke på kundens navn. Herefter vil du blive videreført til en oversigt over bl.a. Kassesalg og Opgaver registreret på kunden.
Trykkes der på Opgaver, vil der være et overblik over opgaver registreret på kunden og der vil være mulighed for at oprette en ny sag/reparation eller nyt salg/cykelsalg direkte på kunden.

Trykkes der Opret sag/reparation, vil en ny sag åbnes og du vil have mulighed for at vælge imellem kundeenhederne/kundecyklerne som er registreret på kunden og kunden vil allerede være tilføjet til sagen.