Brug af Gavekort og Tilgodebevis

Sådan anvender du et gavekort eller tilgodebevis på et kassesalg.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Gavekort og tilgodebeviser fungere på samme måde i systemet.

Eneste forskel er at et gavekort sælger man, mens et tilgodebevis kun kan udstedes i forbindelse med et retursalg.

Tilføj gavekort i kassen vha. stregkoden (scan)

På alle vores gavekort og tilgodebeviser fremgår der en stregkode i bunden, som du kan scanne ind i kurven i kassen, præcis lige som en almindelig vare.

1. Når du scanner stregkoden fremgår gavekortet på sin egen linje i kurven og bliver fratrukket det totale beløb.

2. Når salget gennemføres trækkes beløbet på Gavekortet/tilgodebeviset.

NB: Gavekort/Tilgodebeviset bliver altid anvendt først, så det er ikke muligt at vælge hvor meget der skal trækkes fra et gavekort/tilgodebevis.

Tilføj gavekort/tilgodebevis manuelt som betalingsmiddel

Hvis du ikke kan scanne stregkoden på kundens gavekort eller tilgodebevis, har du altid mulighed for at indtaste det manuelt ved at anvende den talkode som fremgår under stregkoden.

Talkoden skal i modsætning til stregkoden, indtastes under betalingsprocessen, efter du har trykket Betal i kassen.

1. Vælg betalingsknappen Gavekort/tilgodebevis

2. Indtast herefter talkoden der fremgår under stregkoden på Gavekortet/tilgodebeviset og tryk herefter Brug gavekort.

NB: Gavekort/Tilgodebeviset bliver altid anvendt først, så det er ikke muligt at vælge hvor meget der skal trækkes fra et gavekort/tilgodebevis.

NB: Hvis der mangler yderligere betaling før salget kan gennemføres, så får du herefter mulighed for at vælge en anden betalingsmetode, så kunden kan betalte resten af det opkrævede beløb og gennemføre salget.

Søgeord: Gavekort tilgodebevis anvend indløs brug