Tilføj billede/fil til en sag

Sådan tilføjer du billeder eller andre filer til en sag i sagsstyring/arbejdskort.

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Når en sag er oprettet i systemet kan du efterfølgende tilføje et billede eller en fil til sagen. På den måde har du mulighed for at tilføje bilag som dokumentation under en sag.

Tilføj en fil

1. Gå ind på den sag eller arbejdskort hvor det ønskede bilag skal tilføjes.

2. Nederst er der et afsnit der hedder Filer - her kan du uploade de filer/billeder der er behov for. Du kan også tilføje en signatur, som gemmes som billede.

3. Klik på Fil for at uploade et billede/fil.

4. Vælg filen fra din computer.

NB: Ikke alle filtyper er tilladt. Generelt er de fleste billedeformater tilladt, samt PDF, docx, xlsx og CSV.