SMS-modtagelse fra kunder

Læs her, hvordan du aktiverer muligheden for at modtage SMS'er fra dine kunder og hvordan det fungerer

Casper Vilhelmsen avatar
Skrevet af Casper Vilhelmsen
Opdateret over en uge siden

Det er nu muligt for jeres kunder at besvare SMS'er, som bliver udsendt. For at kunne modtage dem, skal det aktiveres først.

Aktivering af SMS modtagelse

1. Gå til Indstillinger og vælg fanen SMS og Email

2. Under SMS-modtagelse, vælg i drop-down menuen Aktiveret

3. Tryk til sidst Gem

OBS: Et virtuelt nummer vil nu blive genereret og det er nu dette, som kunderne vil se, når de modtager SMS'er fra jer. De vil ikke længere se jeres afsendernavn, så sørg for at tilføje en afsender til jeres SMS skabelon.

Rediger SMS skabeloner

1. Gå til Indstillinger og vælg igen fanen SMS og Email

2. Scroll ned til SMS skabeloner og tryk ind på dem

3. Læs evt. mere om redigering af SMS skabeloner her.

OBS: Du kan opleve at der i nuværende SMS skabeloner står "Denne SMS kan ikke besvares" - husk at fjern dette, hvis du ønsker at kunderne skal have mulighed for at besvare jeres SMS'er.

Notifikation når SMS'er modtages

For at få besked, når kunder har svaret tilbage på en SMS, kræver det at Notifikationer aktiveres. Det gøres sådan her:

1. Gå til Indstillinger -> Generelt og rul ned til Notifikationer

2. Sæt flueben ved "Aktiver notifikationer"

3. Ud fra fanen "SMS svar" sættes flueben ved alle brugere, som skal få en notifikation om modtagelse af SMS'er fra kunderne

Læs mere om notifikationer her.

Sådan fungerer det

Når en SMS er udsendt til en kunde, vil det blive vist i nederste højre hjørne under SMS-beskeder på arbejdskortet/sagen.

Når kunden svarer tilbage og du modtager en SMS, vil en notifikation dukke op under notifikationsklokken og du vil kunne trykke på den og blive sendt direkte til arbejdskortet.

Ønsker du at svare kunden igen, trykker du bare på +Ny SMS...

Alle SMS'er afsendt til og modtaget fra kundens telefonnummer, vil være synlige her.

Du kan også sende en SMS afsted direkte inde på kunden, ved at fremsøge kunden og trykke på SMS knappen i øverste højre hjørne.
Inde på kunden under fanen SMS-beskeder, kan du se samtalerne med kunden.